Ruime en logische zege van een sterk Club '90. Ze verrasten IST Jamesons dat op de 6e plaats in de rangschikking staat.

Wedstrijdverslag zvc Club’90 – IST Jamesons
Na een overtuigende overwinning tegen Club’80 Den Berg bevestigden de Herentalsenaren tegen een 6de gerangschikte IST Jamesons.
 
Club’90 nam van meet af aan de teugels in handen tegen Jamesons die slechts met 5 man aan de aftrap kwamen. Na vlotte aanvallen en goed geïnspireerde thuispelers liepen ze uit op de maat van de klok. Op de 2’ scoorde Yves Mannaerts de 1-0 op aangeven van Gino Vervoort en op een pas van Bram Goos scoorde Yves Mannaerts de 2-0 (7’). Club’90 bleef doordrukken en op de 12’ werd het 3-0 op pas van Gino Vervoort via Tom Helsen die mooi afrondde. 4-0 werd het eveneens via Tom Helsen op aangeven van Joren Willems. Net voor rusten scoorde Yves Mannaerts de 5-0 op een persoonlijke actie.
 
Met deze stand ging men rusten.
 
Na de pauze probeerden de bezoekers terug in de match te komen maar de Herentalse defensie gaf geen krimp. Op de 30’ werd het 6-0 via Joren Willems. Een niet volledig fitte thuisdoelman Stijn Van Genechten werd dan door coach Willy Vervoort vervangen door gelegenheidsdoelman Hans Vervoort die zich uitstekend wist van zijn opdracht en 2 maal gepast ingreep. Op ’t einde liep Club’90 die gans de wedstrijd heer en meester was nog verder uit tot 7-0 in de 40’ langs Joren Willems en helemaal op ’t einde legde Tom Helsen de eindcijfers vast 8-0.
Eindstand 8-0
Speelden voor Club’90: Stijn, Bram, Gino, Joren, Yves, Tom, Hans
 
Coach Willy Vervoort was, hoe kan het ook anders, uitermate tevreden over zijn manschappen. Vlot samenspel en goed afgewerkt waarin de basis gelegd werd door de spelers die niet scoorden. Als titularis ontbrak alleen Pieter Van Genechten en ook Steve Smets en Dimitrios Logothetis konden niet aantreden.
 
Volgende week is een vrij weekend en volgende match is vrijdag 24 februari’12 tegen A.C.S., een ploeg waar Club’90 een zware nederlaag moest incasseren en er nu op gebrand liggen op een revanche. Aftrap 21u in Tongerlo.
 
Sportieve groeten,
Hans